22.11.2019

Kunnossapidon työntekijä Oulaisiin

Etsimme työntekijää mekaanisen kunnossapidon tehtäviin Oulaisten tehtaalle.

Junnikkala on ehdoton puunjalostuksen edelläkävijä Pohjanmaalla. Sahaamme, höyläämme ja jatkojalostamme puutuotteita niin Kalajoella kuin Oulaisissakin yli 20 maahan ja lähes 60 vuoden kokemuksella. Liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa euroa, ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme 150 henkilön voimin vastaamaan markkinoiden haasteisiin.

KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄ OULAISIIN

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset mekaanisen kunnossapidon tehtävät Oulaisten tehtaalla. Työssäsi varmistat tuotantolinjojen häiriöttömän käytön sekä kiinteistötekniikan toimivuuden. Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa. Työ on kolmivuorotyötä. Odotamme tekevää, tarttuvaa ja reipasta asennetta sekä halua päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja. Alan peruskoulutus ja työkokemus teollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävissä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan ja hyvät kehitysmahdollisuudet mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtävässä ammattilaisten parissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa
Kunnossapitopäällikkö Timo Mäkelä +358 40 028 7979
Hakemuksesi voit toimittaa sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakuaika päättyy 19.12.2019

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake ja Junnikkalan puunhankintaosaston henkilökunta ottaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.