Kumppaniverkosto

Haluamme olla puukaupassa hyvä kumppani. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten metsäurakoitsijoiden ja korjuumiesten sekä -naisten kanssa metsän harvennushakkuissa ja puunkorjuussa.

Yhteistyötä puunkorjuussa

Tiedämme, että puunkorjuun hyvään lopputulokseen vaikuttavat monet asiat, kuten asiansa osaava metsäurakoitsija ja tehokas konekalusto. Siksi olemme rakentaneet luotettavan ja ammattitaitoisen kumppaniverkoston avuksemme puunkorjuuseen.

Haluamme olla puukaupassa hyvä kumppani. Teemmekin tiivistä yhteistyötä paikallisten metsäurakoitsijoiden ja korjuumiesten sekä -naisten kanssa metsän harvennushakkuissa ja puunkorjuussa.

Luotettavia korjuumiehiä ja -naisia

Kumppaniverkostomme metsäurakoitsijat ovat metsän kunnostuksen, harvennuksen ja hakkuiden ammattilaisia jo monien vuosien takaa – takuuvarmoja korjuumiehiä ja -naisia. Luotamme valikoituihin kumppaneihimme.

Valitessamme yhteystyökumppaneita metsäurakointiin pidämme huolta, että myös alihankkijoidemme harvesterit ja motot ovat takuuvarmoja ja tehokkaita. Puun oikeanlainen korjuu on meillä kunnia-asia.

Paikallista ammattitaitoa

Tunnemme oman vastuumme paikallisena työllistäjänä ja siksi haluamme tukea omalla toiminnallamme myös paikallisia pienyrittäjiä. Monet kumppaniverkostomme metsäurakoitsijat ovatkin tuttuja yrittäjiä jo vuosien takaa.

  • Puunhankinta-alueemme

Jaa sisältö

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake ja Junnikkalan puunhankintaosaston henkilökunta ottaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.