Sahatavara

JULA Sawn -sahatavaramme on laadukasta ja mittatarkkaa. Maailman lujimmat havupuut kasvavat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla ja valmistammekin sahatavaramme tästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta. Meillä Junnikkalalla sahatavara viimeistellään aina lähelle loppukäyttäjän toiveita.

Jula Sawn -sahatavara on mittatarkkaa

Laadukas puurakentaminen vaatii aina puutavaralta tarkkoja mittoja ja kestävyyttä. JULA Sawn -sahatavaramme on mittatarkkaa ja sen kosteus pidetään aina tasaisena.

Meille Junnikkalalla sahatavaran laatu on ensisijaisen tärkeää ja siksi sahatavaramme viimeistellään aina lähelle loppukäyttäjän toivetta.  

JULA-tuoteperheemme sisältää lähes kaikki puutuotteet, joita rakentaja tarvitsee: runkotolpat, väliseinätolpat, ylä- ja alapohjarakenteet sekä raaka-aineet kattotuoli- ja palkkiteollisuudelle.

 • VAHVUUS JA LEVEYS 75 100 115 125 150 175 200 225
  16 RW RW
  19 RW RW RW
  22 W W W W W
  25 R RW RW R R
  32 RW RW RW RW RW RW
  38 RW RW RW R RW RW
  44 W W W W W W W W
  47 W W W W
  50 RW W RW RW RW RW RW
  63 RW RW W RW
  75 R RW

   

 • Laadukasta sahatavaraa puurakentamiseen

  Saat meiltä aina tarpeesi mukaan toimitettuna laadukasta JULA Sawn -sahatavaraa. Valmistamamme sahatavara viimeistellään niin kosteudeltaan, laadultaan, pituudeltaan kuin dimensioltaan vastaamaan aina lopullista käyttökohdetta asiakkaan toiveiden mukaan.

  Erikoiskuiva (8-14%) sahatavaramme kuivataan hienovaraisesti suurissa kamarikuivaamoissamme, joissa on hydrauliset painajat rimakuormien päällä. Kaikki sahatavaramme kuivataan keinokuivauksella kahden prosenttiyksikön toleranssilla halutusta kosteudesta.

  Meille Junnikkalalla yksityiskohdat ovat tärkeitä ja siksi kiinnitämme myös toimitettavan puutavaran paketin ulkonäköön erityistä huomiota.

Laivausmerkit

Junnikkala sahatavara-laivausmerkit

 • Ota yhteys myyntiimme

Jaa sisältö

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake ja Junnikkalan puunhankintaosaston henkilökunta ottaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.